Bij de Les werkt met vaste coaches die stuk voor stuk ervaren en goed opgeleid zijn.

Samen werken we aan de per kind gestelde doelen. Natuurlijk heeft elk kind zijn eigen, vaste begeleider. Zo zetten we onze capaciteiten maximaal in om uw zoon of dochter alle hulp te geven die hij of zij nodig heeft.

Nancy-Els de Jonge

Sinds 1983 geef ik huiswerkbegeleiding. In de loop van de jaren heb ik honderden leerlingen begeleid.

Sámenwerken met leerlingen op basis van vertrouwen, gebruikmakend van hun motivatie (ook al lijkt die soms verdwenen) levert áltijd resultaten op. Dat is niet alleen prettig voor hun ouders en voor ons, maar maakt leren ook voor leerlingen weer leuk.

Onze slogan is “Investeren in leren”. Dat is de essentie van onze begeleiding volgens mij. Omdat onze aanpak toekomstgericht is en leerlingen leren weer verder te kunnen. Ook wanneer ze bij ons weg zijn, ook bij het vervolg van hun studieloopbaan.

Alexandra van den Bos

Sinds 2021 ben ik werkzaam als begeleider bij Bij de Les. En wat is het leuk! Er is niks mooier dan onze leerlingen te begeleiden bij hun ontwikkeling, zowel met hun schoolwerk als in het dagelijkse leven. Daarnaast heb ik veel contact met de ouders en school; we hebben altijd korte lijnen met de mentoren en docenten.

Om leerlingen goed tot hun recht te laten komen, vind ik het belangrijk om van hun talenten gebruik te maken en het positieve te benadrukken. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de leerlingen, probeer een band met ze op te bouwen en ze op die manier veel persoonlijke aandacht te geven. Zo kun je samen een hoop bereiken! Hoe meer vertrouwen een leerling heeft in zichzelf, hoe gemotiveerder hij of zij wordt. Een klein (of groot) duwtje in de rug doet wonderen.

Ik heb veel ervaring in het begeleiden; zowel bij een huiswerkinstituut op Curaçao als op een middelbare school in Haarlem. Mijn doel is om mijn eigen enthousiasme over te brengen op de leerlingen zodat ze met een voldaan gevoel naar huis gaan en natuurlijk met het gewenste resultaat!

Frederiek van der Meer

Twee à drie middagen in de week help ik bij Bij de Les met de exacte vakken, wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie. Dit heb ik een paar jaar geleden ook gedaan, dus eigenlijk ben ik terug van weggeweest.

Na mijn VWO op Groevenbeek met de profielen Natuur & techniek en Natuur & Gezondheid heb ik Agrotechnologie (landbouwtechniek) gestudeerd aan de universiteit van Wageningen.

De exacte vakken zijn echt mijn ding, ik vind ze erg leuk en ben er goed in. Ik vind het helemaal leuk om samen met kinderen te kijken naar de stof en het zo uit te leggen dat ze het zelf begrijpen en ermee kunnen werken.